Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Vibrator

Šifra proizvoda: 569592

22 komada na stanju

Stara cena: 2.490,00 RSD

Ušteda: 1.000,00 RSD

Akcijska cena: 1.490,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.06.2024. do 31.12.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Upoznaj se sa našim fantastičnim vibratorom koji će učiniti da tvoje doživljaje postanu neponovljivi! Ovaj savršeno dizajniran uređaj nije samo obična igračka, već je to ključ za otkrivanje novih nivoa užitka. Njegov zakrivljeni oblik savršeno se uklapa u tvoj prirodni kontur, omogućavajući ti da pronađeš svoju osetljivu G tačku kao nikada do sada. Osećaj se slobodno da istražuješ sve što ti ovaj vibrator može pružiti!

Napravljen od visokokvalitetnog silikona, ovaj vibrator donosi ne samo neverovatan osećaj, već i sigurnost tokom upotrebe. Realistične teksture i oblik penisa doprinose autentičnosti, pružajući ti iskustvo koje ćeš teško zaboraviti. S obzirom na to da je savršen za upotrebu sa lubrikantom na bazi vode, možeš dodatno pojačati užitak i učiniti svaku upotrebu još prijatnijom. Zašto se zadovoljiti samo prstima kada je ovako magična spravica dostupna na dohvat ruke?

Sa ukupnom dužinom od 19,7 cm i dužinom penetrativnog dela od 16,2 cm, ovaj vibrator bez sumnje može da ispuni sva tvoja očekivanja. Njegov prečnik od 4,2 cm nudi savršeno iskustvo koje će ti pružiti osećaj punine, dok je težina od samo 176 grama čini izuzetno praktičnim za korišćenje. Ne moraš se brinuti o naporu, jer je lako upravljiv, čak i tokom najuzbudljivijih trenutaka.

Ali to nije sve – naš vibrator ima čak 7 nivoa vibracija! To znači da možeš da prilagodiš svoje iskustvo u zavisnosti od trenutnog raspoloženja. Počni sa laganim vibracijama i postupno pojačavaj intenzitet kako se orgazam približava. Oseti osećaj ekstaze kao talas koji ti obuzima celo telo dok se prepustiš užitku. Uz ovako moćne opcije, sigurni smo da ćeš pronaći savršenu kombinaciju koja ti odgovara.

U našoj online prodavnici, pružamo ti više od samo igračaka za odrasle; nudimo kompletno iskustvo. Svi naši proizvodi dolaze sa diskretnom dostavom, što znači da tvoje uzbuđenje ostaje samo tvoje. Naruči svoj vibrator danas i otkrij zašto je on omiljena sexy igračka mnogih. Udobnost, sigurnost i nevjerojatno zadovoljstvo su samo jedan klik daleko.

Bez obzira na to da li si iskusna ili tek krećeš na svoje putovanje samopouzdanja i užitka, naš vibrator će ti postati nezamenljiv deo tvog kutka za uživanje. Ne čekaj više, dopusti sebi da istražiš svoje granice i otkriješ nove visine zadovoljstva! Pronađi svoju sreću i uživaj u svakom trenutku. Kupovinom ovog proizvoda ulažeš u svoje zadovoljstvo – zaslužuješ to!

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Vibrator. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Vibrator. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Vibrator na svojoj adresi u najkraćem roku.

Vibrator - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sex Shop (www.nevena.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Vibrator 569592
Naziv i vrsta robe: Vibratori
Barkod: 6946689004240
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Dimenzije i jedinice mere

Neto težina: 0,23 KG
Bruto težina: 0,24 KG

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Vibrator

naručili su i neki od sledećih proizvoda:

1