Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Španska mušica za žene

Šifra proizvoda: 800056

1 komad na stanju

Cena: 1.990,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Španska mušica za žene je revolucionarni preparat koji donosi nov nivo zadovoljstva i strasti u vašu spavaću sobu. Sastav jedne bočice kapi španska mušica za žene uključuje 30% prečišćenog biljnog ekstrakta Gingembre i 70% prečišćenog biljnog ekstrakta Guaranei, sa dodatnim lekovitim biljkama koje obezbeđuju optimalno dejstvo.

Dejstvo španska mušica za žene kapi zasnovano je na pažljivo odabranim biljnim supstancama koje deluju kao inhibitori cGMP-specifične fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Ove kapi pospešuju oslobađanje azot monoksida (NO) iz corpus cavernusuma vagine tokom seksualne stimulacije, što dovodi do snažnog opuštanja glatkih mišića i povećanog dotoka krvi, osiguravajući tako intenzivniji užitak.

Indikacije za španska mušica za žene uključuju odsustvo ili smanjen libido, smanjenu osetljivost na seksualne nadražaje, smanjenu vlažnost vagine i otežano dostizanje orgazma. Preporučena doza je 20-30 kapi dnevno, 1 sat pre seksualnog odnosa, dok maksimalni dnevni unos ne bi trebalo da premaši 30-40 kapi. Redovna upotreba tokom tri meseca donosi maksimalne rezultate.

Španska mušica za žene kapi namenjene su peroralnoj primeni. Sipajte 20-30 kapi u bilo koje piće (osim vrućih i gaziranih napitaka) i popijte 1 sat pre seksualne aktivnosti. Ove kapi napravljene su od prirodnih sastojaka, te do sada nisu primećene neželjene reakcije.

Čuvajte bočicu na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi, van domašaja sunčeve svetlosti. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju.

Španska mušica za žene dolazi u bočici od 20ml, što je idealna zapremina za diskretno i praktično korišćenje. Naši korisnici su izuzetno zadovoljni, što potvrđuju i brojna iskustva. Milan iz Beograda kaže: "Španska mušica za žene je fantastična, devojka i ja povremeno koristimo i apsolutno smo zadovoljni." Zoran iz Novog Sada ističe: "Vremenom u braku stvari postanu monotone, ali od kako je španska mušica za žene postala deo naše postelje, ja i žena se sve češće susrećemo u krevetu."

Dodajte špansku mušicu za žene u vašu korpu i uživajte u intenzivnom i zadovoljavajućem seksualnom životu. Isprobajte ovaj izvanredni preparat i doživite neponovljive trenutke sa vašim partnerom!

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Španska mušica za žene. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Španska mušica za žene. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Španska mušica za žene na svojoj adresi u najkraćem roku.

Španska mušica za žene - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sex Shop (www.nevena.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Španska mušica za žene 800056
Naziv i vrsta robe: Afrodizijaci
Barkod: 3548960010419
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Španska mušica za žene

naručili su i neki od sledećih proizvoda:

1