Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Penis pumpa

Šifra proizvoda: 570054

22 komada na stanju

Stara cena: 7.990,00 RSD

Ušteda: 4.000,00 RSD

Akcijska cena: 3.990,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.06.2024. do 31.12.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

U svetu intimnih igračaka, penis pumpa predstavlja inovaciju koja može poboljšati vašu seksualnu iskustvo i otvoriti vrata novim mogućnostima. Ova jedinstvena pumpa kombinuje sofisticirani dizajn sa jednostavnošću korišćenja, pružajući vam priliku da istražite i unapredite svoje seksualne performanse na potpuno nov način.

Jedna od ključnih karakteristika koje izdvaja ovu penis pumpu jeste njena providnost. To vam omogućava da tokom korišćenja uživate u vizuelnom spektaklu sopstvenog tela i procesa povećanja, što može povećati vaše uzbuđenje i zadovoljstvo. Sa dugmetom za brzo otpuštanje pritiska, ova pumpa je osmišljena da bude jednostavna za upotrebu, tako da se možete fokusirati na uživanje bez brige o komplikacijama.

Vakuumski princip na kojem se zasniva ova penis pumpa deluje na neagresivan i ugodan način, omogućavajući prirodno povećanje dimenzija penisa i unapređenje izdržljivosti. Idealna je za frajere koji su možda novi u ovoj vrsti igračaka ili žele dodatnu stimulaciju kako bi obogatili svoj seksualni život.

Kvalitet izrade je takođe veoma bitan. Ova pumpa je izrađena od vrhunskih materijala kao što su TPR plastika, ftalati i silikon, što je čini sigurnom za korišćenje i dugotrajnom. Sa dužinom cilindra od 21 cm i obimom od 6 cm, ova penis pumpa je napravljena za maksimalnu efikasnost i savršen vakuum, koji će vam pomoći da postignete željene rezultate.

Ukoliko razmišljate o tome kako poboljšati svoje seksualne performanse ili jednostavno želite da istražite nove načine uživanja, ova penis pumpa je pravi izbor za vas. Uz nju dolazi i mogućnost da se oslobodite stresa i anksioznosti u vezi sa svojim seksualnim zdravljem. Bilo da ste sami ili u paru, ovaj uređaj može postati vaš najbolji prijatelj u istraživanju fizičkih užitaka.

Osim što je savršena za ličnu upotrebu, penis pumpa može biti i sjajan poklon za posebne prilike. Bilo da razmišljate o poklon-paku za rođendan, godišnjicu ili neku drugu proslavu, ovaj uređaj će sigurno iznenaditi i obradovati vašeg partnera.

Ne zaboravite, naši kupci imaju mogućnost diskretne dostave na željenu lokaciju, što znači da vaša kupovina ostaje potpuno privatna. U ovom svetu, gde je intimnost sve više na ceni, omogućite sebi ili svom partneru da istražete nove dimenzije uživanja. Naručite svoju penis pumpu odmah i otkrijte čaroliju koju pruža! Ubrzo ćete se uveriti u njen učinak i uživanje koje nudi. Prepustite se treninzima čarobnog sveta seksualne nadogradnje!

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Penis pumpa. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Penis pumpa. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Penis pumpa na svojoj adresi u najkraćem roku.

Penis pumpa - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sex Shop (www.nevena.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Penis pumpa 570054
Naziv i vrsta robe: Penis Pumpe
Barkod: 3479225700540
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Penis pumpa

naručili su i neki od sledećih proizvoda:

1