Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Japanske kuglice

Šifra proizvoda: 516011

31 komada na stanju

Stara cena: 1.990,00 RSD

Ušteda: 700,00 RSD

Akcijska cena: 1.290,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.06.2024. do 31.12.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Uživanje u intimnosti i otkrivanju sopstvenog tela nikada nije bilo lakše i uzbudljivije. Zahvaljujući japanskim kuglicama, otkrićete novu dimenziju zadovoljstva koja će obogatiti vaše trenutke usamljenosti ili zajedničkih uživanja. Ova jedinstvena igračka nije samo običan seksualni alat, već pravi pomagač u istraživanju vaših erogenih zona.

Dizajnirane sa pažnjom, japanske kuglice dolaze u nežnoj ljubičastoj boji, savršenoj za stvaranje intimne atmosfere. Njihova glatka površina od kvalitetnog materijala pruža savršenu udobnost tokom korišćenja. Kada se koriste sa lubrikantom na bazi vode, osećaj stvoren u dodiru s kožom biće još jači, a vaša senzacija dostizaće nove visine.

Unutar ovih kuglica nalaze se mali metalni tegići koji vas izazivaju da ih zadržite unutra. Ovaj izazov ne samo da donosi fizičko zadovoljstvo, već i pomaže kod jačanja unutrašnjih mišića vagine kroz Kegelove vežbe. Zamislite osećaj dok se tegići pomeraju svaki put kada izdahnete ili se pomerite, stvarajući blage vibracije koje će vas dodatno uzbuditi. S vremenom, ove vežbe će vam doneti jače i intenzivnije orgazme.

Primenjujući ovu tehniku, svaki trenutak proveden sa japanskim kuglicama postaje neodoljiv. Osim što pružaju ekstazu, one su i savršen alat za samopouzdanje. Suština njihove upotrebe jeste ne samo uživanje, već i istraživanje sebe i svojih granica. Dok se igraš sa kuglicama, možeš istovremeno opipati svoj klitoris, što će dodatno pojačati užitak i dovesti do vrhunskih orgazama.

Sa ukupnom dužinom od 17,5cm i posebno dizajniranim delom za penetraciju od 9,7cm, ove kuglice su savršene za sve nivoe iskustva. Njihova debljina od 4cm i težina od samo 96 grama čine ih laganim za upotrebu, ali dovoljno moćnim da pruže željeni stimulans. Ne zaboravite ni na praktičnu dršku koja omogućava lako vađenje, što vam daje slobodu da zadržite kontrolu nad svakim trenutkom.

Pripremite se za istraživanje novih dimenzija zadovoljstva i uživanja. Japanske kuglice su već osvojile srca mnogih žena koje su otkrile kako ovaj proizvod može unaprediti njihov seksualni život. Uz diskretnu dostavu na vašu adresu, možete lako naručiti ovaj proizvod i uživati u jedinstvenom iskustvu bez stresa.

U našoj online prodavnici koja se bavi prodajom igračaka za odrasle, pružamo vam širok spektar proizvoda prilagođenih različitim potrebama i željama. Od glamuroznih do praktičnih rešenja, svaki proizvod je pažljivo odabran da zadovolji sve aspekte vaše intime. Ne čekajte više da saznate kako japanske kuglice mogu promeniti vaše poglede na zadovoljstvo. Naručite ih već danas i zakoračite u svet neodoljivih užitaka koji vas očekuju. Uživajte u slobodi, istražujte i oslobodite svoju strast. Radujte se svakom trenutku koji ćete provesti sa ovim fantastičnim proizvodom. Vaše zadovoljstvo je naš cilj!

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Japanske kuglice. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Japanske kuglice. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Japanske kuglice na svojoj adresi u najkraćem roku.

Japanske kuglice - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sex Shop (www.nevena.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Japanske kuglice 516011
Naziv i vrsta robe: Japanske Kuglice
Barkod: 3479225160115
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Japanske kuglice

naručili su i neki od sledećih proizvoda:

1