Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Dildo

Šifra proizvoda: 514105

22 komada na stanju

Stara cena: 4.990,00 RSD

Ušteda: 2.000,00 RSD

Akcijska cena: 2.990,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.05.2024. do 31.12.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Ukoliko želiš da ispuniš svoje najskrivenije fantazije i doživiš nezaboravne trenutke užitka, naš dildo je idealan izbor za tebe. Ova izvanredna seksualna igračka neće ti samo pomoći da istražiš svoje telo, već će ti i omogućiti da unaprediš svoje veštine zadovoljavanja partnera. S njegovom realističnom kožicom koja se pomera, imaćeš osećaj kao da si u pravoj ljubavnoj akciji. Osmišljen je sa posebnom pažnjom na detalje, kako bi ti pružio iskustvo koje nikada nećeš zaboraviti.

S obzirom na to da poseduje vakuum postolje, ovaj dildo možeš lako pričvrstiti na bilo koju čvrstu i ravnu površinu. Bilo da se odlučiš za pločice u kupatilu ili parket u spavaćoj sobi, slobodno istražuj različite poze bez ograničenja. Ti si ta koja bira koji način uživanja želiš da isprobaš, dok tvoj novi najbolji prijatelj ostaje čvrsto na mestu.

Uz ukupnu dužinu od 18,7 cm i penetrativni deo od 12 cm, uvek možeš biti sigurna da ćeš biti potpuno ispunjena. Prečnik od 4 cm pruža savršen osećaj, a tzv. "testisi" su dizajnirani da te dodatno uzbude dok ih maziš ili stegneš u trenutku uživanja. Ova ultra mekana igračka je prilagodljiva i fleksibilna, što je čini savršenim izborom za sve koji žele realistično iskustvo.

Za maksimalno uživanje kombinuj dildo sa lubrikantom na bazi vode, kako bi osećaj bio još snažniji i prijatniji. Lubrikant će dodatno poboljšati tvoje doživljaje i omogućiti ti da se prepustiš uživanju bez ikakvih prepreka. Idealna je za solo igru, ali i za vezu s partnerom – istražujte zajedno nove dimenzije strasti.

Naša online prodavnica nudi širok asortiman artikala za odrasle, a tvoj novi dildo je samo jedan od njih. Napravljen je od bezbednih materijala, što znači da možeš uživati bez brige o zdravlju. Uz diskretnu dostavu na tvoju adresu, tvoje zadovoljstvo je naš prioritet. Ne moraš se brinuti o komšijama ili poštaru – tvoja intima ostaje potpuno privatna.

Zamisli kako bi bilo da se prepustiš čarima koje nudi ovaj dildo. Uživaj u trenutku, istražuj svoje erogene zone i doživi eksplozivne orgazme koji će te ostaviti bez daha. Osveži svoj ljubavni život i pruži sebi ono što zaslužuješ. Naruči još danas i uveri se sama u zadovoljstvo koje donosi. Osvojite ne samo svoje srce, već i svoje telo kroz nezaboravne trenutke s ovom jedinstvenom igračkom.

Ne čekaj više! Uđi u svet uživanja i doživi ljubav koja je na dohvat ruke. Tvoj novi dildo čeka na tebe – vreme je da ga doživiš. Sada je pravo vreme da ostvariš svoje maštarije i prepustiš se radosnom saznanju da uživanje može biti realno i dostupno. Neka tvoj san postane stvarnost!

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Dildo. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Dildo. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Dildo na svojoj adresi u najkraćem roku.

Dildo - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sex Shop (www.nevena.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Dildo 514105
Naziv i vrsta robe: Dildo
Barkod: 3479225141053
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Dildo

naručili su i neki od sledećih proizvoda:

1