Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Krema za ženski orgazam

Šifra proizvoda: 800047

9 komada na stanju

Stara cena: 825,00 RSD

Ušteda: 135,00 RSD

Akcijska cena: 690,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.05.2024. do 31.05.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Želite da svojoj mačkici pružite vrhunsko zadovoljstvo? Sigurno je zaslužila. Obradujte je ovom čarobnom kremom za ženski orgazam. Masturbacija nikada nije bila lepša! Krema je savršen izbor za korišćenje prilikom zabave sa sexy igračkama ili u vatrenim erotskim scenama sa vašim partnerom. U svim situacijama, vaše uzbuđenje će dostići tačku ključanja. Zahvaljujući pojačanoj cirkulaciji u predelu klitorisa, povećana je njegova osetljivost i svaki dodir predstavljaće prasak snažne seksualne energije.

Sve što je potrebno je da malu količinu kreme utrljavate 2-3 minuta, maksimalno tri puta tokom dana, sat vremena pre željene seksualne aktivnosti ili odnosa. Redovnom upotrebom, osiguraćete sebi česte i eksplozivne vrhunce. Krema za ženski orgazam se sastoji od 30% prečišćenog biljnog ekstrakta Gingembre i 70% prečišćenog biljnog ekstrakta Guarane. Pakovanje od 15 ml vam omogućava da napravite prvi korak ka promeni u svom intimnom životu. Osećaćete se ženstveno, samopouzdano i ispunjeno.

Krema za ženski orgazam sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla koje deluju kao selektivni, reverzibilni inhibitori ciklične gvanozin monofosfat (cGMP)-specifične fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Usled seksualne stimulacije, iz corpus cavernusuma vagine oslobađa se azot monoksid (NO) koji aktivira enzim gvanilat ciklazu, ključni za sintezu cikličnog gvanozin monofosfata (cGMP). Ciklični GMP snažno relaksira glatke mišiće corpus cavernusuma vagine, povećavajući dotok krvi u vaginalni deo i tako ispoljava svoje dejstvo. Dakle, seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo kreme za ženski orgazam.

Indikacije za ovu kremu uključuju odsustvo i/ili smanjen libido kod žena, odsustvo osetljivosti na seksualne nadražaje, smanjenu vlažnost vagine i otežano dostizanje vrhunca, odnosno orgazma. Preporučena primena je 2-1 puta dnevno ili sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj aplikacija u toku jednog dana je 3 puta. Preporučuje se redovna upotreba tokom tri meseca za maksimalni efekat.

Krema je namenjena za lokalnu primenu. Na vrh prsta naneti malu količinu kreme i nežno umasirati na klitoris 1 sat pre seksualne aktivnosti. Krema je napravljena od potpuno prirodnih sastojaka i nema zabeleženih neželjenih dejstava. Bezbedna je za upotrebu i kod trudnica i dojilja.

Zaštitite svoju kremu čuvanjem na sobnoj temperaturi i izvan dohvata direktne sunčeve svetlosti. Pakovana je u tubu od 15 ml s rokom upotrebe označenim na originalnom pakovanju. Naručite kremu za ženski orgazam već danas i unesite novu dimenziju zadovoljstva u svoj intimni život. Diskretna dostava je zagarantovana.

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Krema za ženski orgazam. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Krema za ženski orgazam. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Krema za ženski orgazam na svojoj adresi u najkraćem roku.

Krema za ženski orgazam - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop (www.nevena.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Krema za ženski orgazam 800047
Naziv i vrsta robe: Intimni Gel
Barkod: 3479228000470
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Krema za ženski orgazam

naručili su i neki od sledećih proizvoda: